UDSIGT OG NÆRHED

Nordre Havnepromenade tilbyder dig en ganske særlig beliggenhed, der kombinerer ugeneret udsigt til alle sider med nærhed til centrum af både Nørresundby og Aalborg.

Du får adgang til både den mere hyggelige atmosfære, man ofte finder på nordsiden, og den mere dynamiske stemning, som Nordjyllands største by – lige ovre på den anden bred – er eksponent for.

Vælger du at blive på nordsiden, er du kun en kort gåtur fra de små specialbutikker omkring Torvet. På selve kajen – under 100 meter fra din lejlighed – opfører SuperBrugsen en helt ny butik.

En smule længere væk – stadig inden for gåafstand – har du flere dagligvarebutikker som Føtex, Rema 1000 og Lidl samt Nørresundby Citycenter.

Det rekreative område, Lindholm Strandpark, ligger yderligere nogle få hundrede meter fra din hoveddør.

Er det kultur- eller nattelivet, du vil besøge, så står du efter 600 meter allerede på den anden side af Limfjordsbroen med små gader, caféer og Musikkens Hus lige inden for rækkevidde.

Skal du længere væk, er det vel en rar tanke, at der ikke er meget mere end et par kilometer fra din bil i bygningens eget parkeringsanlæg til den nærmeste motorvejstilkørsel.

Og hvis en aftale kræver luft under vingerne, kan Aalborg Lufthavn nås på under et kvarter.